Online coaching

HET MOVE FIT, STRONG & PAINFREE PROGRAMMA

‘’Ik help 30 Plussers met fysieke klachten om fitter, energieker en sterker te worden, zonder terugval”

Als Personal Trainer en voormalig sportfysiotherapeut is mijn missie om 30 Plussers te helpen naar een fit, vitaal en gezond leven zonder fysieke beperkingen.

Ik ben zelf een 30 Plusser, en met een drukbezette leefstijl heb ik gemerkt dat het niet altijd even makkelijk is om fit, vitaal en energiek door het leven te gaan. Gebrek aan tijd, energie en geen duidelijk plan hebben zijn veel voorkomende obstakels.

Daarom heb ik in 2021 besloten om deze doelgroep, zowel mannen als vrouwen, te gaan helpen. Met een uitdagend en onderbouwd Online Coaching Programma kun je binnen je eigen tijd werken aan een fitter, sterker en vitaal lichaam met meer energie.

Het motto is blijvende leefstijlverandering en resultaat!

Jeremy Martis

HOE GAAN WIJ SAMENWERKEN?

1. Kick-off intake

Met een intake gesprek voorzie ik je van alle informatie over het programma. Je doelen worden in kaart gebracht en ik vertel je hoe je deze kunt behalen. We kijken samen of je dan klaar bent om te starten!

2. Startup week

De eerste week is een gratis opstartweek, zodat je met alle (digitale) tools aan de slag kunt. Zo kun je snel en effectief aan de slag!

3. Make it work

Tijdens de 12 weken werk je met mij als Online Personal Coach aan je doelen.

4. Check-up & GO

In week 6 evalueren we jouw progressie. In week 12 volgt een eindevaluatie hoe je verder kunt!

Move FIT, Strong & Painfree Facebook Community

FITSTRONG & PAINFREE E-book

GRATIS FITSTRONG & PAINFREE intake

contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact met mij op.

WHAT THEY SAY

12 weken Get Fit Program

Ben je al maanden of zelfs jaren bezig om er FIT uit te zien en je FIT te voelen? Dan is dit hét moment een start te maken! 

× Hoe kan ik je helpen?