Online coaching

FIT EMPOWERED ONLINE FITNESS PROGRAMMA

‘’Ik help mannen en vrouwen naar hun beste shape en gezondheid te transformeren met een energieke en pijnvrije lifestyle”

Als Personal Trainer en voormalig sportfysiotherapeut is het mijn missie om mannen en vrouwen te helpen naar een fit en energiek leven zonder beperkingen. 

Gebrek aan tijd, energie en geen duidelijk plan hebben zijn veel voorkomende obstakels.

Om die reden heb ik het FIT Empowered Online Coaching programma ontwikkeld. 

Het voordeel van Online Coaching is dat de coaching volledig digitaal wordt aangeboden. Daardoor kun je binnen je eigen tijd en mogelijkheden werken aan jouw persoonlijke fitness- en gezondheidsdoelen. 

Daarnaast is Online Coaching een uitstekend goedkoper alternatief ten opzichte van fysieke Personal Training.

Het FIT Empowered programma is gebaseerd op een bewezen coaching methode om resultaten te behalen op het gebied van leefstijl, voeding, training en mindset.

Ben jij klaar om samen met mij online te werken aan je beste fitheid, gezondheid en energieke leefstijl? 

Jeremy Martis

HOE GAAN WIJ SAMENWERKEN?

1. Kick-off intake

Met een intake gesprek voorzie ik je van alle informatie over het programma. Je doelen worden in kaart gebracht en ik vertel je hoe je deze kunt behalen.

2. Startup week

De eerste week is een gratis opstartweek, zodat je met alle (digitale) tools aan de slag kunt. Zo kun je snel en effectief aan de slag!

3. COACHING TRAJECT

Tijdens het coaching traject werken wij samen in 3 fasen aan je doelen: 1. Fundamenten leggen, 2. Duurzaam opbouwen 3. Optimalisatie en behoud

4. CHECK-UP

Om de 6 weken evalueren wij samen je progressie, en stellen eventueel je plan en doelen bij zodat je kunt werken aan succesvol resultaat.

DOWNLOAD DE GRATIS ULTIEME VETVERLIES GIDS

Ontdek de bewezen strategieën om gezond af te vallen zonder een dieet om jouw droomgewicht en fysiek te krijgen! Wil jij gezond en effectief afvallen zonder een streng dieet en jouw droomgewicht op een gezonde en duurzame wijze bereiken? Dan bevat deze gids waardevolle en belangrijke informatie voor jou!  In deze gids vind je een bewezen methoden waarmee ik mijn klanten heb geholpen om hun lichaam te transformeren naar een gezond leven en gewicht waar ze trots op zijn.

Gratis trainings schema

Aanmelden doe je hier!

Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact met je op. Daarnaast kun je op de volgende pagina direct je gratis brochure downloaden!

Marketing by

GET FIT and empowered Facebook community

Boek je GRATIS Online intake gesprek

contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact met mij op.

WHAT THEY SAY

12 weken Get Fit Program

Ben je al maanden of zelfs jaren bezig om er FIT uit te zien en je FIT te voelen? Dan is dit hét moment een start te maken! 

× Hoe kan ik je helpen?