TRAININGEN

DESIGN YOUR MOVE

Trainingen

Martis Sports biedt verschillende soorten personal training aan. Kies een van onderstaande opties en bekijk de pakketten en tarieven.

TRAINING

PERSONAL TRAINING

Bij een Personal Training sessie train je 1 op 1 met de Personal Coach. Tijdens de training is er veel persoonlijke aandacht waardoor er effectief aan je doelen gewerkt kan worden. Personal Training is zowel geschikt voor de beginnende als meer gevorderde sporter.

€ 68,-

Vanaf € 68,- per uur (inc. BTW)

Intake
Losse training 1 uur
Losse training 1,5 uur
12 trainingen
24 trainingen
Gratis
€ 68,- Per uur
€ 87,- Per uur​
€ 697,-
€ 1317,-

TRAINING

Medische Personal Training

Bij lichamelijke klachten kun je verantwoord trainen met een Medische Personal Training sessie. Ten opzichte van de Personal Training sessies wordt er in het bijzonder aandacht gegeven aan training in combinatie met klachten en/of blessures. Het kan hierbij ook gaan om klachten of blessures uit het verleden.

€ 52,-

vanaf

Losse training
12 rittenkaart
24 rittenkaart
48 rittenkaart
€ 72,- Per uur
€ 60,- Per uur​
€ 56,- Per uur​
€ 52,- Per uur​

TRAINING

PERSONAL TRAINING OP LOCATIE

Wil je Personal Training aan huis, of op je eigen locatie? Dan kom ik met de benodigde materialen binnen je eigen omgeving leuke en uitdagende trainingen verzorgen.

€ 80,-

Vanaf

Op aanvraag
€ 80,- per uur

TRAINING

SMALL GROUP TRAINING

Small group training is Personal Training in groepsverband, bijvoorbeeld met een familieleden, vrienden, sportteam of collega’s. Er wordt in groepen van 2 tot maximaal 4 personen getraind, zodat een ieder nog steeds de nodige persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de intake wordt ieder zijn of haar doel afzonderlijk bepaald, waardoor er individuele aspecten aan de trainingen kunnen worden toegevoegd. Ook samen kun je resultaten boeken!

€ 34,50,-

Vanaf € 34,50 per uur (Incl. BTW, per persoon voor 1 uur)

Intake
12 trainingen 2 personen
12 trainingen 3 personen
12 trainingen 4 personen
Gratis
€ 447,- p.p.
€ 387,- p.p.
€ 337,- p.p.

Losse diensten

Vetmeting
(huidplooimeting)

Los
trainingsschema

Voedingsschema of voedingsadvies op maat

WHAT THEY SAY

12 weken Get Fit Program

Ben je al maanden of zelfs jaren bezig om er FIT uit te zien en je FIT te voelen? Dan is dit hét moment een start te maken! 

× Hoe kan ik je helpen?