Over Martis Sports

DESIGN YOUR MOVE

WELKOM BIJ MARTIS SPORTS

Mijn naam is Jeremy Martis, Personal Trainer en Sportfysiotherapeut. In november 2020 heb ik besloten om mijn passie voor training, leefstijl en gezondheid waar te gaan maken. Daarom heb ik besloten om het mooie vak fysiotherapie te gaan combineren met Personal Training. Het begeleiden van mensen met hun unieke doel is al ruim 10 jaar mijn drijfveer. Als fysiotherapeut heb ik ruim 9 jaar ervaring met (sport)revalidatie en fysieke training (conditie- en krachttraining), zowel individueel als in groepsverband. Met sportfysiotherapie als achtergrond richt ik mij naast algemene Personal Training ook op Medische Personal Training. Met Medische Personal Training wil ik mensen met fysieke klachten op weg helpen om verantwoord te kunnen trainen. 

Mijn missie is om anderen op het gebied van training, voeding en leefstijl op een persoonlijke wijze op weg te helpen met blijvend resultaat. En die resultaten haal ik graag samen met jou!

Opleidingen en ervaring

Om mijn passie en enthousiasme als Personal Trainer in de praktijk te kunnen brengen heb ik de volgende opleidingen en cursussen behaald:

  • Bachelor Fysiotherapie
  • Master of Science in Sports Physical Therapy (MPTS)
  • Rehaboom Fysieke kracht- en conditie trainer 
  • Practical Nutrition Level 1 (voedingscursus, Frank den Blanken)

Jeremy Martis

Faciliteiten

Werk aan Jouw Doelen in een persoonlijk ingerichte omgeving

De trainingen worden gegeven in Sportstudio SZ. Je wordt hier vriendelijk en deskundig begeleid en sport je in een ontspannen en ongedwongen sfeer. De ruimte is geschikt voor zowel Personal Training (1 op 1) als Small group training (groepstraining). De ruimte biedt oa:

Wij hebben voldoende ruimte en materialen om iedereen passend te trainen én om het trainingsaanbod gevarieerd te maken!

10-Smartphone-Heart rate

Persoonlijke coaching en motivatie

Gemotiveerd worden en blijven is een van de grootste uitdagingen om je doelen te kunnen behalen. Als Personal Trainer geeft ik jou de juiste informatie en kennis over training, voeding, leefstijl en vitaliteit. En hoe je dat in jou persoonlijke situatie toe kan passen om resultaat te behalen.

3-Smart Watch

Specifieke en haalbare doelen

Wil je afvallen, fitter en/of sterker worden? Dan is het belangrijk om bij jou persoonlijke situatie en binnen jou mogelijkheden haalbare doelen te stellen. Ik help je om jou doelen specifiek, realistisch en meetbaar te maken. Dat geeft veel meer motivatie en vergroot de kans op succes!

7-Fitness Planning

Uitdaging in training

Uitdaging en variatie zijn essentieel om gemotiveerd te blijven en resultaat te boeken. Ik kan je helpen om op basis van jou doelen variatie aanbieden in de oefenstof, zodat je continue wordt uitgedaagd. Zo houden we de motivatie erin en is de kans op goede resultaten groter. Variatie is een effectieve prikkel voor zowel het lichaam als het brein!

16-Making Money

Fysieke en mentale gezondheid

Als Personal Trainer kijk ik niet alleen naar het fysieke plaatje, maar ook je mentale gezondheid. Heb je last van vermoeidheid, stress of drukte? Of slechte gewoonten die je het behalen van je doelen in de weg staan? Die mentale factoren worden meegenomen in opstellen van je trainingsplan, zodat je ook een gezondere leefstijl kan creëren!

TIPS & TRICKS

WHAT THEY SAY

12 weken Get Fit Program

Ben je al maanden of zelfs jaren bezig om er FIT uit te zien en je FIT te voelen? Dan is dit hét moment een start te maken! 

× Hoe kan ik je helpen?